Kérünk, hogy rendelkezz adód 1%-ával. Segítsd a civileket, hogy mi is segíthessünk!

Blog és Archív

Érdekes cikkre akadtunk az Indexen.

Az Eurobarometer közvélemény-kutatása szerint a magyarok kétharmada nem utazott el szabadsága alatt, anyagi okokból. (2011)

Európában ez az arány pont fordított, az emberek kb. 70%-a utazik el hosszabb-rövidebb időre, akár az országán belül, akár külföldön.

Részben ez a hír, részben pedig egy másik, (Milliárdokat bukhatnak idén a civilek – Index) megerősített minket az ősz óta végzett munkánk irányával kapcsolatban. Hírlevelünkben megígértük, pár napja pedig <Alapítvány> oldalunkra kitettük összefoglalónkat a rövid és hosszabb távú terveinkről – aminek pedig fontos eleme lesz a civil összefogás. Nem csak alapítványoknak, egyesületeknek, és iskoláknak, de baráti társaságoknak, nagycsaládoknak is szükségük van erre az összefogásra, támogatásra, partnerkapcsolatra. A mi oldalunkról ez a kapcsolat éppen a nyaralás területén nyújtott alternatíva lehet.

Reméljük, hogy tartalmas itthoni kikapcsolódáshoz nyújthatunk segítséget, ezért kapacitásaink függvényében lehetőséget biztosítunk táborunk további használatára is!

Idén még döntően a kuratóriumunkkal való ismeretség (és kapcsolatfelvétel) lesz a helyes út: iskolai és ifjúsági csoportokat, sport, túra, alkotó vagy szabadidős céllal összeálló baráti társaságokat egyaránt szívesen látunk. Bővebb információ, elérhetőség a TÁBORHASZNÁLAT menüpontban.

Arról, hogy milyen programok, látnivalók, kikapcsolódási lehetőségek találhatók Képespusztán és környékén, hamarosan cikksorozatban számolunk be.


Pin It on Pinterest

0
    0
    Adománykosár
    Adománykosatad üresVissza a támogatásokhoz