Kérünk, hogy rendelkezz adód 1%-ával. Segítsd a civileket, hogy mi is segíthessünk!

Blog és Archív

Októberben meghirdetett versenyünk közönségszavazásának eredményeit 2013.11.07.-én hoztuk nyilvánosságra, ahol azonban a nyereményeket pontatlanul tüntettük fel! 🙂

Idő közben a versenyt és célját a Szerencsejáték Zrt. támogatásra méltónak találta, ezért örömmel jelentjük, hogy a nyeremények az alábbiak szerint módosulnak:

A helyezettek a 2014-ben megrendezésre kerülő táborokban
 a jelölt összegekkel csökkentett áron TÉRÍTÉSMENTESEN vehetnek részt!Emlékeztetőül újra, akiknek gratulálhatunk a szép munkákhoz:


A kicsik táborában (Arany Alkotótábor) első helyezett Fekete Celesztina Partícia, második Kovács Gréta, harmadik Juhász VivienA nagyok táborában (Rudas Alkotótábor) első helyezett Szerdahelyi Éva, második Szép Tamás, harmadik (holtversenyben) Fodor Dorka és Pribék Gabriella!

Fodor Dorka munkája 2013

Kérünk, továbbra se felejtsd, hogy bevallási időszak van! Személyi jövedelemadód 1%-ával most alkalmad van támogatni a tehetséggondozást! Meghirdetett versenyünk hét nyertesének nyári alkotótáborát segíti a Szerencsejáték Zrt. – így idén már nem egészen két tábornyi gyerek vár a támogatásodra!

Pin It on Pinterest

0
    0
    Adománykosár
    Adománykosatad üresVissza a támogatásokhoz