Kérünk, hogy rendelkezz adód 1%-ával. Segítsd a civileket, hogy mi is segíthessünk!

Blog és Archív

Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!

Az UNESCO, felhívva a figyelmet arra, hogy milyen fontos szerepet játszik a fény életünkben, 2015-öt a Fény Évének választotta. A Fény Évéhez kapcsolódó eseménysort az Európai Fizikai Társulat (EPS) kezdeményezte, s megszerezve az ENSZ és az UNESCO támogatását, világeseménnyé emelte a kezdeményezést.

Tavaly még azt hittük, hogy a “Fény Éve” saját poénunk marad, de így még jobb! 🙂Felismerve, hogy milyen fontos szerepet játszik a fény az életünkben (20+ mobileszköz egyidejű töltéséről nem is beszélve ugye…) rég tervezzük már az elektromos szerelvények cseréjét, korszerűsítését, kiegészítését. A Termini-Rail Kft. mellett ebben támogatja a képespusztai tábort a Milpress Kft. is!
A Milpess jóvoltából kapunk új szerelvényeket és lámpatesteket a tábor egész területére! Szinte “pincétől a padlásig, bejárattól egész a lenti tűzrakóig” lehetőségünk lesz az elektromos hálózat megújítására, kiegészítésére. Még a nyár előtt tervezzük a nagysátrak elosztóinak, világításának elkészítését, az “útmegvilágítók” cseréjét, befejezését a tűzrakóig, valamint az étkező teljes felújítását.

Vigyázz, még csak január van:
Sapka-Sál…K-A-B-Á-T !!!

Pin It on Pinterest

0
    0
    Adománykosár
    Adománykosatad üresVissza a támogatásokhoz