Kérünk, hogy rendelkezz adód 1%-ával. Segítsd a civileket, hogy mi is segíthessünk!

Blog és Archív

Szerencsére 2012 bővelkedik hosszú hétvégékben, ez kedvez a tábori előkészületeknek. A következő akciónk, amire önkénteseket várunk, az a május elsejei hosszú hétvégére esik. A Munka Ünnepe – ez esetben ezt mi nagyon komolyan gondoljuk… 🙂 Ha van kedved-időd-energiád velünk tartani egy kellemes, munkás, tartalmas hétvégére Képespusztára, akkor jelentkezz Horváth Zsuzsinál (beka@kepespuszta.hu vagy 06203188179). Nem kizáró ok, ha nem sikerül a lejutásodat önállóan megoldani!

Mit tervezünk? Hát dióhéjban: a házban a szobák meszelése, takarítása, a konyha rendbetételének befejezése (ezzel jól haladtunk az előző hosszú hétvégén), az összes szemétlerakó (a “jó lesz még valamire” elven éveken át felhalmozott dolgok) megszüntetése, a vizesblokk karbantartása (részleges felújítása), wc-blokk átépítése, előkert rendberakása, fák metszése, stb.

Kb 10 jelentkezőre lenne szükségünk, de ha többen vagyunk, az sem baj. Éppen ezért várjuk a jelentkezéseket egyénileg és akár baráti társaságonként is. Persze közel sem csak munkát tervezünk, lesz alkalom kirándulni, kikapcsolódni is. Indulás április 28-án reggel Dunaújvárosból, hazaérkezés május elsején az esti órákban. Természetesen a jelentkezőkkel pontosítunk. 🙂

Amennyiben nem tudsz velünk tartani, akkor is segíthetsz – a négy nap során nagyban megkönnyítené a dolgunkat, ha a következő eszközöket kölcsönbe megkapnánk: gőzborotva, flex, láncfűrész, fűszegélynyíró, motoros kasza (a fűszegélynyíró késes testvére), sövénynyíró, ágvágó.

Az alábbi anyagokra lenne szükségünk a munkálatok során: mész, kollektrofesték (vagy fekete), festékek, faseb-tapasz, sósav, klór, OSB lap, festhető sziló, ragasztó sziló, linóleum, gyomirtó. Ha ezek bármelyikének beszerzésében tudsz segíteni, szintén nagyon megköszönjük.

Frissítés:
anyagokhoz: 4db lakatpánt, 4db lakat, zsanér (sarkos, téglalap, fűzött 8-12db 60-100mm)
Nem ígérhetjük, hogy további frissítések nem kerülnek ide – minden segítséget és közreműködést köszönünk!

Pin It on Pinterest

0
    0
    Adománykosár
    Adománykosatad üresVissza a támogatásokhoz