Kérünk, hogy rendelkezz adód 1%-ával. Segítsd a civileket, hogy mi is segíthessünk!

Blog és Archív

Készül a hidrofor a kúthoz
A képespusztai táborhely hihetetlen emberi összefogásból jött létre – ezt már megírtuk többször.
De az Arany János Iskola dolgozóin kívül rengeteg múlt a szülőkön is: az építési, felújítási munkákon túl, nélkülük táborozás sem lenne. Mert ők azok, akik reggel már indulnak a boltba bevásárolni (30-50 főre), és ők azok, akik mire a gyerekek felkelnek, addigra kitakarítanak és elkészítik a reggelit, majd a romokat eltakarítják.
És amíg mi rajzolunk, megfőzik az ebédet (és indulás előtt kikészítik az úticsomagot). És megint ők azok, akik a megfáradt rajzolók után hurcolják a dinnyét, hogy az hideg legyen. És megint csak ők azok, akik egy fárasztó nap után segítenek ágyba küldeni a kisdedeket (értsd: 3-8. osztályos gyerekek). És ők azok, akik a rengeteg munka mellett mindig jól érzik magukat, és szintén ők (is) azok, akik itt kötnek életre szóló barátságokat.
“Köszönet a szülőknek” című album nem egy évet vagy egy tábort mutat be, hanem azt, hogy épül fel és hogyan működik  a táborunk. A képek az 1993-2001 közti táborokból valók, de természetesen: köszönet az összes Képesen segítő szülőnek!

Pin It on Pinterest

0
    0
    Adománykosár
    Adománykosatad üresVissza a támogatásokhoz