Kérünk, hogy rendelkezz adód 1%-ával. Segítsd a civileket, hogy mi is segíthessünk!

Blog és Archív

Kedves Szülők, résztvevő Gyerekek!

Röviden összefoglaljuk a táboros tudnivalókat, ami a szülőin elhangzott, azok kedvéért, akik nem tudtak részt venni rajta.

Kiadtunk programtervet, felszerelési listát és egészségügyi nyilatkozatot, melyeket ezen a linken le is lehet tölteni.

A felszerelési listához néhány hozzáfűznivaló:

1. Egészségügyi nyilatkozat nélkül nem lehet eljönni. Ezt idén már nem az orvosnak kell kitölteni, hanem a szülőknek. Az indulásnál a nyilatkozatot le kell adni Németh Márta néninek.

…vizesek lettünk tavaly:-)


2. Csapadékos és hűvösebb nyarat jósolnak a hosszú távú előrejelzések. Ez nem azt jelenti, hogy biztosan hideg lesz és esni fog, de erre az eshetőségre is készüljünk fel! Egyrészt, az ESŐKABÁT az nem széldzseki. Az esőkabát olyan alkalmatosság, hogy ha felvesszük, és a zuhany alá állunk, nem leszünk vizesek, de aláfér a hátizsák is. Tehát esőkabát mindenképpen kell, ami kicsi helyen elfér és a célnak megfelel. /Kb. 500 Ft-ért lehet kapni az (vigyázat, reklám) OBI-ban./ Másrészt,  akinek van gumicsizmája, azt hasznos elhozni, ha vízhatlan lábbeli kell, annál nincs jobb.

3. Nyomatékosan kérjük, hogy a gyerekek ne hozzanak mobiltelefont, tabletet, laptopot, (LCD tévét, számítógépet…) stb. A tábor alatt bármikor elérhetőek vagyunk telefonon, a megadott számokon.

Az eddigi táborokkal ellentétben idén nem egy tanár viszi a szakmai programot, hanem három csoportban, kiscsoportos foglalkozás keretében, három kollégával dolgozunk a gyerekekkel. Két rajzolás-festés csoport mellett lesz egy, amelyik csak fotózással foglakozik. Így differenciáltan és személyre szabottabban tudjuk segíteni az alkotómunkát. 

A mennyiben a térerő engedi, a táborról minden nap postolunk képeket és beszámolókat itt is és a Fb-oldalunkon.

Kérem, hogy minden résztvevő és érdeklődő szülő jelentkezzen be ebbe az eseménybe: Arany alkotótábor 2013, mert ezen a felületen fogunk a tábor előtt és alatt tájékoztatni mindenkit.

A táborral kapcsolatban bárkinek a kérdésére szívesen válaszolunk a megadott elérhetőségeken.

Mi már nagyon várjuk a tábort! 🙂

Pin It on Pinterest

0
    0
    Adománykosár
    Adománykosatad üresVissza a támogatásokhoz