Kérünk, hogy rendelkezz adód 1%-ával. Segítsd a civileket, hogy mi is segíthessünk!

Blog és Archív

A Google tavaly év végi bejelentésére nem állt szándékunkban felhívni a figyelmeteket 🙂 Amiért most mégis kivételt teszünk: a kilátásban lévő változások minket is érintenek!
Március elsejével a Friend Connect szolgáltatás megszűnik, aminek segítségével több modulunk működik. A mostanra előkészített hírlevelek kiküldését is átgondoltuk – de a funkcióról nem mondunk le. Nyakunkon a tavasz*, egyre több programunk lesz, egyre több tervünk lép a megvalósítás fázisába.
Tehát a jövőben a hirlevel@kepespuszta.hu címen keresztül külön is kezeljük a legfontosabb bejelentéseket és beszámolunk a terveinkről, vagy eredményeinkről. Ezt a címet használhatjátok már most is a <feliratkozáshoz>!

További fejlesztés a Google plus oldalunk létrehozása. A Friend Connect nyugdíjazásával a nagytestvér ide szándékozik a szolgáltatások egy részét átköltöztetni.

Ha ezen a platformon profillal rendelkezel, vagy csak kíváncsi vagy a lehetőségekre, buzdítunk Téged is, hogy próbáld ki. Sok funkció még részünkről is felfedezésre vár – azt azonban megígérhetjük, hogy a jövőben is minden eszközzel igyekszünk elérni hozzátok!


Google oldalunkat felvehetitek ezzel (^) az eszközzel köreitekbe, vagy (terveink szerint) egyszerűen feliratkozhattok az oldal követésére, akár csak e-mail címetekkel, hogy a Nektek legmegfelelőbb módon értesüljetek frissítéseinkről!

*A hóesés ne tévesszen meg senkit! 😉

Pin It on Pinterest

0
    0
    Adománykosár
    Adománykosatad üresVissza a támogatásokhoz