Kérünk, hogy rendelkezz adód 1%-ával. Segítsd a civileket, hogy mi is segíthessünk!

Blog és Archív

A gyerekek jelenleg az idei alkotásaikkal versenyeznek, az alapítvánnyal pedig már a következő szezont tervezzük. A megnyitókon felvázoltuk az elképzeléseket, akik lemaradtak róla, azoknak alább foglaljuk össze:

A jövőre megrendezésre kerülő programokkal jubilálunk, hiszen kerek húsz éve zajlottak Képespusztán az első alkotótáborok!

2013-ban is a „kötelező köröket” futjuk a táborépítéssel és bontással. Ezekre a tavaszi és őszi programokra külön is meginvitálunk majd Titeket! A tervezett programok tükrében elmondhatjuk: az előkészületek során minden segítség jól fog jönni!

Időkapszula Projekt: „Vissza a Jövőbe!”
A nyár folyamán megrendezett táborokban mindenkinek alkalma lesz letenni a kézjegyét, és megalkotnia a Jövőbe küldött üzenetét! Az év (nyár) végével ezeket az üzeneteket időkapszulába helyezzük a lenti tűzrakó közelében, húsz évre az anyaföldre bízzuk és a 2033-as fellelését elősegítendő emlékoszloppal jelöljük. (Tehát az ott, az nem az a kincs!)
A programokból pedig ízelítő / kedvcsináló / dátumok / invitáció alább…
Fogadjátok sok szeretettel, és juttassátok el mindenkihez aki eszetekbe jut ebben pár percben!

Június 28.-30.
Káni Filmfesztivál, ahová a 2012-es munkákkal is kitelepülünk, és ráhangolódunk a nyárra! (Már ide is elvárunk minden lelkes RETROtáborozót!)
Július 1.-7.
RETRO tábor! Ezen a héten várunk mindenkit Képespusztára, aki a Tábor születésének éveiben is jelen volt és jól érezte magát! Legyen ez egy jubileumi hét mindazoknak, akik diákként és segítő szülőként, elkezdték, felépítették, belakták és élvezték a Tábort annyi éven át!
Július 23.-29.
Arany alkotótábor, az Arany János Általános Iskola rajz tagozatának visszatérő és újonnan érkező diákjainak, segítő szülőknek, önkénteseknek.
Július 29. – Augusztus 4.
Rudas alkotótábor, az Rudas KSzSzK grafika szakos tanulóival, és természetesen a segítőkkel.

Addig is érdemes kipróbálni:
Írjatok magatoknak emailt 20 évvel előre, 2033-ba!
Ezt megtehetitek például <ezen> az oldalon.

Pin It on Pinterest

0
    0
    Adománykosár
    Adománykosatad üresVissza a támogatásokhoz