Kérünk, hogy rendelkezz adód 1%-ával. Segítsd a civileket, hogy mi is segíthessünk!

Blog és Archív

Első fotónk a házról. Ilyen volt…

“A rajztagozat táborai mindig is legendás táborok voltak. A kezdeti időszakban a rajztagozatos osztályok közösen, Horváth Éva tanárnő szervezésében vettek részt a táborok munkájában. 1992-re az orfűi táborra már több, mint százra duzzadt a résztvevők száma.

Kölcsön betonkeverő, kölcsön víz, saját lelkesedés

Máig irigylem azt az ötletet, hogy az iskola alapítványa táborhelyet vásároljon. Az iskola dolgozói – számomra egy fantasztikus tiszteletre- és szeretetreméltó társaság – egy egész éves jutalomalapjukról lemondtak, hogy az alapítvány létrejöjjön és a tábort meg tudjuk vásárolni. Mindenki támogatókat, szponzorokat hajszolt.

Én már többször jártam arra a családommal, Kánban szerettünk volna egy nagyobb házat többen megvásárolni, a képespusztai táborhely előtt is elvonultam párszor.

…ilyen lett.

A tábor a mai napig a szívem csücske. A szomszédokkal is baráti, mondhatni féltestvéri kapcsolatokat ápolok.

Képespuszta a táborok tábora, már a kialakítása során életre szóló élményt nyújtott. Mindenki összefogott. A nevelőtestület is odautazott (egyesek szerint kapirgálni) terepet rendezni. A szülők több csapatban érkeztek betonozni, vakolni, festeni. Az iskola technikai személyzete is kivette a részét a munkálatokból. A képespusztai szomszédok is rengeteget segítettek. Kölcsön vízzel betonoztunk, a villanyszerelési munkákat is megoldottuk. Csodás időszak volt.”
Golubov Gábor

Pin It on Pinterest

0
    0
    Adománykosár
    Adománykosatad üresVissza a támogatásokhoz