Kérünk, hogy rendelkezz adód 1%-ával. Segítsd a civileket, hogy mi is segíthessünk!

Blog és Archív

Szentkirályi Alexandra a május 13-i Kormányinfón bejelentette, hogy június 1-től megtarthatóak gyerekeknek táborok Magyarországon. A szóvivő hozzátette, természetesen a szervezési munkálatok hamarabb is megkezdődhetnek. De vajon nem késő még tábor után futkosni? A szervezők a tavalyi esztendő tanulságai alapján egyértelmű dömpingre számítanak, azaz nemhogy napról napra, óráról órára telhetnek be a legjobb ár-érték arányú táborok turnusai.

A felkészülés jegyében megnyitottuk a 3. és 4. részletek befizetésének lehetőségét a saját táborunkra vonatkozóan is.

Regisztráció erre: https://www.kepespuszta.hu/alkototabor/jelentkezes-a-2021-es-taborba/

A Nemzeti Népegészségügyi központ már áprilisban tájékoztatást tett közzé honlapján a táborokról. Ebben azt írták, ha lesznek táborok, több megelőző intézkedést is meghatároznak, amelyekkel megakadályozható a járvány terjedése. Ezek betartására „különös figyelmet kell majd fordítani a tábor működtetése során” – tették hozzá.

További bejelentésekre és részletszabályok megismerésére természetesen szükség lesz. Kimondottan az ottalvós táborokra vonatkozó híreket is figyeljük, ezeknek megfelelően pedig (ha szükséges) a táborok menetét mi is az előírásokhoz igazítjuk.

Forrás: privatkopo.hu – Bűnügyi magazin; Kormányinfó; penzcentrum.hu

Pin It on Pinterest

0
    0
    Adománykosár
    Adománykosatad üresVissza a támogatásokhoz