Kérünk, hogy rendelkezz adód 1%-ával. Segítsd a civileket, hogy mi is segíthessünk!

Blog és Archív

Eddigi és jövőbeli támogatóinkat is köszönet illeti!

Már Téged is alig két nap választ el az adóbevallás beadásának végső határidejétől, így ahogy azt <korábban írtuk> adód 1%-ának felajánlásától is! A Postákon meghosszabbított nyitva tartással segítik elő, hogy hétfő éjfélig feladhasd a bevallást, vagy pótold a rendelkező nyilatkozatodat!

A segítő szándék mindenütt tetten érhető, így a “Tavaszi nagytakarítás” is nagy előrelépést hozott: szintén köszönjük a velünk dolgozóknak és távolról is támogatóknak! Lomtalanítottunk, takarítottunk, fertőtlenítettünk, cserepet és bútort rendeztünk, szerelvényeztünk, fát vágtunk, égettünk – de mindent összevetve: sikerrel készítettük fel a tábort a nyárra!

Külön köszönet Jermann Mikinek, aki nem csak korábban volt a képespusztai tábor oszlopos támogatója, de magánemberként és a TERMINI-RAIL Kft. főépítésvezetőjeként most is segíti a tábor működését: ígéretet kaptunk a tábor korábban nem kiépített villamos hálózatának befejezésére, földkábeleinek lefektetésére. A munkák várhatóan a nyár végén zajlanak, így jövőre már az alsó tűzrakóig üzembe áll az összes kandeláber, és felülvizsgálaton esik át a meglévő rendszer.
TERMINI RAIL

Természetesen mi is keresni fogjuk a lehetőséget, és szívesen állunk a TERMINI-RAIL rendelkezésére, akár a cég rendezvényeiről, akár dolgozóinak kikapcsolódásáról, akár sajtómegjelenésről legyen szó!

Pin It on Pinterest

0
    0
    Adománykosár
    Adománykosatad üresVissza a támogatásokhoz