Kérünk, hogy rendelkezz adód 1%-ával. Segítsd a civileket, hogy mi is segíthessünk!

Támogatás

Charity Shop & Donation

2021 (2/4) Képespuszta tábori foglalás

10.000 Ft

 

2021 / 2. részlet, foglaló a terv szerint 2021 július 5-14. között tartott képespusztai táborba.

Még nem regisztráltál a táborra? Akkor kérünk, hogy ne ezt a terméket tedd a kosaradba, előbb regisztrálj!

Törlés
Cikkszám: TAB_2021_2-4 Kategóriák: ,

Leírás

Tudnivalók a terv szerint 2021 július 5-14. között tartott képespusztai táborról, jelentkezésről és felkészülésről. (10 nap / 9 éjszaka)

Óvintézkedések

Előzetesen fontos tudnod, hogy a 2021-es táborral kapcsolatban több óvintézkedést tervezünk:

 • A busz indulása előtt minden résztvevő lázmérésen és egy 15 perces gyorsteszten esik át. (kivéve ha valaki eleve oltással rendelkezik) Akinél ez az egyszeri teszt pozitív eredményt mutat, az nem tarthat velünk a táborba 🙁
 • Gyorsteszteket a tábor során is végezhetünk.
 • A táboroztató csapat, önkéntesek, kísérők, és ikszesek (ifjúsági közösségi szolgálatosok) ahogy csak tehetjük, beoltatjuk magunkat. A lehetőségek függvényében persze, de ez rajtunk nem múlhat. (Egyébként kullancs okozta agyhártyagyulladás ellen is, de most nem pont erre gondolunk.)
 • A táborhelyet folyékony szappanadagolókkal és fertőtlenítőszer adagolókkal szereljük fel. Ezek használatát ellenőrizzük, segítjük (elvárjuk).
 • Nyári táborról nem elmondható, hogy jól kontrollálható lenne a távolságtartás, de igyekszünk a sátor beosztásokat, programokat és az étkezéseket olyan módon szervezni, hogy ezek során közelebbi kapcsolatban főleg az eleve napi (vírus)közösséget alkotó gyerekek legyenek. (Ez egyébként is így természetes, de van előnye.)
 • A jövőben is az előírások betartása mellett táboroztatunk, ennek megfelelően a kötelező ÁNTSZ bejelentést megtesszük, és csak engedély birtokában kezdjük meg a tábort.

Program

1. nap: Indulás Dunaújvárosból különbusszal 8 órakor, érkezés a táborba 12 óra körül, berendezkedés, séta a környéken. Szakmai (alkotó) munka indítása. Este vacsora után tábortűz.
2-9. nap: A program időjárásfüggő: napi 4-6 óra alkotómunka, kirándulás Kánba, jó idő esetén strandolás Orfűn. Sok időt töltünk a táborban és a környéken, bebarangoljuk a Mecsek és a Zselic találkozását. Lesz kötözött, viaszos és jeges batikolás, recycling art: pet palackból, használt pólóból használati tárgyak, ékszerek készítése. Emellett természetesen rajzolás-festés, minden mennyiségben.
10. nap: Munkák befejezése, értékelése, ebéd után hazaindulás, várható érkezés Dunaújvárosba 16 óra körül.

*A buszos kirándulások célpontjai, valamint a táborhely környezetének felfedezése az időjárás függvényében alakulnak, ezért nem célunk előre egy napi bontást meghatározni.

 • 10 napos tábort szervezünk!
 • Birtokba vesszük Képespusztát 🙂 Idén is a falu több házában verünk tanyát
 • A nagyobbak változatlanul az árnyékolók alatt sátoroznak
 • Továbbra is külön busszal utazunk Dunaújvárosból
 • Egy (vagy két) napra buszos kirándulásokat tervezünk
 • Sok időt töltünk a táborhelyen és Képespuszta környékén
 • Kis csoportokat szervezünk középsulis csoportvezetőkkel
 • A csoportszintű és az átfogó közösségépítést kombináljuk a táborban
 • Számháború, verseny, sport, Kán, Szentkatalin, Karácodfa
 • Szitázás, batik, kézművesség, az alkotómunka fenntartása mellett

Mi az ami kell a táborba?

A dunaújvárosi indulástól kezdődően a visszaérkezésig ellátást biztosítunk, így egy minimális költőpénzen felül (lángosra, fagyira a strandon pl, ami esetleg 2-3 nap lehet) legfeljebb az első napi korai vacsoráig lesz szükség pár szendvicsre. Később küldünk egy részletes felszerelés-listát, ami ajánlásokat tartalmaz, akár a ruházatra, rajzeszközökre is kitérünk.

Indulás előtt megküldjük az egészségügyi nyilatkozatot, ennek megléte a táborozás feltétele. (szülő tölti ki és írja alá) 

Mi az ami NEM kell a táborba?

A drága telefonok és elektromos eszközök biztos nem kellenek. Tulajdonképpen minden otthon maradhat ami sérülékeny, (túl)érzékeny! A legjobb ha eleve így készülünk: ami a táborba kerül, az leesik, elázik, sáros lesz, fűfoltos, rálépnek.

2021 Képespuszta tábori jelentkezés:

Mivel az előkészületeket télen és tavasszal kezdjük meg, úgy döntöttünk, hogy az Offline út mellett Online is lehetővé tesszük a jelentkezést. Papír alapú jelentkezéseket csak a dunaújvárosi Arany János Általános iskolában, Horváth Éva tanár néninél vagy Németh Márta tanító néninél lehet leadni - de az Aranyosoknak is ajánljuk az online utat.

Érvényesnek és a helyet lefoglaltnak (online esetben) azt a jelentkezést tudjuk tekinteni, amit

(a) honlapunkon regisztrációval rendelkező szülőként/gondviselőként küldesz el (a kapcsolattartási információk és a meghatalmazás, valamint nyilatkozattételi jogok miatt, tehát a te gyermekeddel kapcsolatban csak te adhatsz meghatalmazást), és

(b) több gyermek jelentkezésénél (testvérek) a "darabszám" megfelelően lett megadva, és

(c) a regisztrációt követő (2/4, áprilisi, foglalás) részletet is teljesítetted, és

(e) a jelentkezéssel elfogadod, hogy a táborról valamint a jelentkezés (befizetések) további lépéseiről e-mail értesítéseket küldünk.

A tábor alapára 42.000,-Ft (10 napra!)

A tábori díj így alacsonyabb (napokra számítva) mint '19-ben vagy '18-ban a 6-7 napos táborainkban, mivel már ez az ár is támogatást tartalmaz. Ahogy a korábbi években, úgy most is a jelentkezések (létszám) és támogatások, valamint ajánlatok (pl. busz bérleti díjának ajánlata) függvényében alakulnak a lehetőségek. A regisztráció után, remélhetőleg május előtt mindenkit értesítünk az elérhető kedvezményekről.

4 részletben, 4 hónap alatt

Belépve "A fiókom" menüpontban található a négy befizetési lehetőség, később pedig a "Rendelések" pont alatt jelennek meg a már befizetett részletek.

1/4 (Március) Regisztráció 3.000,- Ft

2/4 (Április) Foglalás 10.000,- Ft

3/4 (Május) Letöltések_a* 14.000,- Ft

4/4 (Június) Letöltések_b* 15.000,- Ft

* A 3. és 4. részletekkel tesszük letölthetővé a felszereléslistát az indulás pontos menetét, az egészségügyi nyilatkozatot és hasonló tudnivalókat. Ezek máshol is elérhetőek lesznek, de nem kell keresgélni: a saját fiókodban, a letöltések menüpontban is megjelennek.

Alapítványi kedvezmény

A jelentkezés alapján (is) mérlegeljük a támogatás mértékét, amivel alapítványunk segíteni tud. Ez szinte mindig sikerül, amikor arra szükség van! Az alábbiak szerint igyekszünk alakítani kedvezményeket:

 • Testvér-táborozók 3.000,-Ft/fő
 • Visszatérő táborozó 3.000,-Ft
 • Már a szülők is táboroztak Képespusztán 3.000,-Ft
 • 3 vagy több testvér 4.000,-Ft
 • Egyedül nevelő szülő 8.000,-Ft
 • A közelmúltban elveszített munka 10.000,-
 • Pontosítani a gyermek pedagógusával való konzultáció után tudunk, ezért a fentiek nem minősülnek nyilatkozattételnek. A kedvezmények mértékét sok tényező befolyásolja.
 • A személyre szabott, összesített alapítványi kedvezményről értesítünk, és arról kedvezménykupont küldünk, ami a 3. vagy 4. befizetés során beváltható (tehát az alapítványi kedvezménnyel csökken a befizetés).

További ajándékok? Igen!

Nincs ebben semmi titok: alapítványként működünk, tisztán felajánlásokból gazdálkodunk. A legegyszerűbben például az 1% felajánlásokból! Ezért kulcsfontosságú, hogy közösen segítsük egymást. A jelentkezés során, de különösen május 20.-ig számos promóciós eszközt kipróbálunk - így az ajándékkuponok gyűjtéséhez most kimondottan érdemes követni és gyakran megosztani oldalainkat, felhívásainkat! Egyes befizetésekre kedvezményes időszakokat is meghatározhatunk!

A facebookon vagy instagramon a promóciók során gyűjtött kuponok, és az alapítványi kedvezmény együttesen beválthatóak a 3. és 4. részletfizetésnél, tehát halmozottan felhasználhatóak, végső soron a tábor árát együttesen csökkentik!

A kuponok beváltása: A 3. és 4. befizetés során az "Adománykosár" megnyitásakor van mód egy-egy kuponkód beírására, majd a "Kupon beváltása" gombbal lehet azt érvényesíteni. Egy befizetés alkalmával többször egymás után meg lehet adni több kuponkódot, így a fizetendő összeg tovább csökkenthető, például az alapítványi kedvezménnyel és a különböző kampányaink során elnyert ajándékkuponok összegével együttesen.

Mi történik, ha ... ha bármi történik?

Olyan napokat élünk, amikor tényleg bármi megtörténhet. Mi lesz, ha gyermeked igazoltan megbetegszik, vagy a tábor ÁNTSZ általi előzetes jóváhagyása (egyéb, új előírás okán) késedelembe esik, ne adja Isten 2022-re tolódik? Nos azt nagyon nem szeretnénk, de (most február van) nem felelős szervező, aki erre nem gondol.

Alapvetően a tábor tervezett idejére a gyermekfelügyeletet semmilyen egyéb módon nem tudjuk biztosítani, tehát erre vagy Képespusztán, vagy sehol nem kötelezi az Alapítványt az elfogadott jelentkezés sem.

Ha nem várt, igazolt betegség jelentkezne a táborozónál, vagy a tábor megtarthatósága ütközne külső akadályokba, úgy a 3. és 4. részletek befizetett részét visszatérítjük, és megkérünk rá, hogy a 2. (Foglalás) részlet kifizetett értékében fogadj el tőlünk egy 2022 nyaráig érvényes kedvezménykupont. Ez így felhasználhatóvá válik a 2022-es tábori évben, de át is ruházható, továbbadható. A "sima" lemondás esetében a kupon kiadására nincs mód, a 3. és 4. részlet befizetéseit visszatérítjük, ha a lemondás május 31.-ig megtörténik az alapitvany@kepespuszta.hu címre.

További információk

Adomány skála

"s" adomány, "m" adomány, "l" adomány

Pin It on Pinterest

0
  0
  Adománykosár
  Adománykosatad üresVissza a támogatásokhoz