Ilyen volt 2016

A tavalyi évben Képespusztán zajlott egy cserkésztábor és számos kirándulás. Megszerveztük az Arany alkotótábort és az első (az első képespusztai) Jankovich alkotótábort egyaránt. 2016-ban is mintegy 120 gyerek táborozott Képespusztán, legnagyobb részt Dunaújvárosból, Rácalmásról és Pécsről.

2016-ban először minden nap

képes beszámolókkal jelentkeztünk saját taborainkból!De ez az év (sem) a táborokkal kezdődött!

2016 így kezdődött ...


... így folytatódott ...


... az alkotótáborokat követően
a régi tető került sorra...


... a tető után pedig a cserepezés, bádogozás, tetőablakok ...


"Tizenegy lépés" című projektünk így a 2016-os évvel kezdetét vette: támogatóink és önkénteseink munkájának köszönhetően csaknem két fontos lépést tudhatunk magunk mögött.

Az év során számos további mozzanattal, rengeteg önkéntes munkával, támogatással zajlottak az előkészületek: villanyt és vizet szereltünk, közönségszavazásunk győztesei két korosztályban hárman-hárman nyertek jelentős támogatásokat az alkotótábori részvételükhöz. A Tesco támogatásáról heroikus erőfeszítéseket követően csak kicsivel, de lecsúsztunk. Facebook oldalunk májusra elérte az 500. likeolót, honlapunk pedig júniusra a 150.000. látogatót.

Őszre megszerveztük a nyári táborok munkáit bemutató kiállításokat. A dunaújvárosi Arany és a rácalmási Jankovich iskolákban egyaránt megtekinthették szülők, tanárok, rokonok és érdeklődők a gyerekek alkotásait.

Már idén, 2017-ben is túl vagyunk az első pályázatok megírásán
és a táborokra való jelentkezés is kezdetét vette!


2017-ben a tavalyi és az elmúlt 26 évhez hasonlóan, kizárólag önkéntesek társadalmi munkájával és támogatóink segítségével fejlődhetünk és táboroztathatunk
a gyerekekért, a tehetségekért!


Kérjük támogassa már most, adóbevallásakor 1%-al

a képespusztai alkotótáborokat.


Adószámunk: 19096218-1-07


Népszerű bejegyzések